Liholms Grønt  Samsø
 

Tilbage

Info

Produkter






 

 

 

 

 

 

 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
   Rødkål

   1 Kg. 

   Finthakket rødkål

   2 dl. ribs-saft.

   Lidt sukker.

   50 g smør

   ½ dl. eddike

   Lidt salt.

   Smelt smørret i en stege-

   gryde (ikke af aluminium)

   og vend rødkålen deri,

   tilsæt eddiken, rør lidt og

   tilsæt resten.

   Koges underlåg ca. 1-1½ time.

   Fryse egnet.














 

    

Skipper Labskovs  4 Pers.

500 g. Oksekød i tern

1 kg.skrællede kartofler.

2 hakket løg.

3 laurbærblade.

6 hele peberkorn.

1 spsk. hakket persille.

1 grøntsagsboulion.

Svits kødet, tilsæt løg, kom vand ved til kødet er dækket og tilsæt peberkorn,bouilion og laurbærblade, lad det simre i en time og tilsæt kartoflerne.  Hvis kartoflerne ikke koger ud, moses de med en ske/gaffel. Smages til med salt og drysses med persille inden serveringen.

Tilbehør : Rugbrød, Rødbeder og spejlæg.


 

 

 


 


 


 

 


Kartoffel-suppe 4 pers.

½ kg. kartofler.

1½ L. suppe.

Suppevisk.

1 løg.

35 g smør.

75 g. mel.

salt, peber og karry.

1 dl. fløde.

250 g. bacon.

purløg.

Kartoflerne skrælles,skæres i skiver,
koges sammen med suppevisken og løg. suppevisken tages op,
og resten blendes eller presses
igennem en sigte. 
smør og mel røres sammen til en smørbolle
som suppen jævnes med og smages
der efter til med salt, peber og karry
og fløden tilsættes, drys bacon og fint
klippet purløg over inden serveringen.

 

 

 

 

Liholms Grønt.

V/ Randi & Jens Erik Liholm
Stadionsvej 24
Onsbjerg.
8305  Samsø.

Tlf. 86591364